Wie zijn wij

Dat kinderen opvoeden niet altijd rozengeur en maneschijn is, staat vast. Ook ikzelf heb twee kleine (b)engels rondlopen met elk hun eigen uitgesproken karaktertje. Dat uit zich op gebied van wat ze wel of niet willen eten, spelen, doen en ook dragen! 
Al vanaf mijn eerste zwangerschap viel het me op dat toch weer vaak die of blauwe of roze outfits te kiezen waren, en dus ging ik al heel snel op zoek naar spulletjes en merken die net dat beetje anders waren.
Uren spendeerde ik aan het online uitzoeken van nieuwe merken, waar dan ook ter wereld, om hun garderobekast op te vullen met leuke, stoere dingen waar niet elke baby, peuter of kleuter mee rondliep. De vraag “waar vind jij toch steeds die leuke kleertjes?” kwam dan ook vaak van vriendinnen of familie terug.
Daarbij kwam dat ik al jaren droomde van een eigen winkeltje, en na 12 jaar zelf in de kledingverkoop te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Voor mezelf was het nu of nooit.

Dus schakelde ik mijn man, die al jaren thuis is in de digitale wereld, en een getalenteerde ontwerper in om mijn droom beetje bij beetje uit te werken. Maandenlang zocht ik naar die merken die voor mij net dat tikkeltje anders, stoerder en eigenzinniger zijn, zodat ik mijn klanten iets unieks kan aanbieden.
De collecties die ik voor Monkey Circus kies, zijn steeds dingen waar ik mijn eigen kinderen in zou kleden, kleding waar ik, zij, en hopelijk ook jullie blij van worden.

Nathalie.

Left Verder winkelen
Je bestelling

Er zitten geen items in je winkelmandje